pondelok 26. októbra 2009

Iepuriii, Iepuriiii - dlhých 407 dní

Po dlhých 407 dňoch som konečne zažil pocit víťazstva. Vyhrali sme 3:2 po napínavom konci, keď po druhej tretine sme už viedli 3:0 ale v tretej inkasovali dva góly a tak si poriadne zdramatizovali záver. 

A hlavne to bol úplne iný pocit. Keď prehrávame o 10 gólov tak hráme v akurátnej hernej pohode, ale vyhrávať o tri alebo na záver už iba o jeden? Určite som ošedivel ešte viac ako som :)

Včera nám dobre zahrala obrana a ako obranca musím povedať, že zmena centra v našej päťke prospela. Zároveň krídla pekne pristupovali k obrancom a tak mal náš brankár pomenej šancí ukázať svoje kvality. A to máme jedného z najlepších brankárov v lige... Proste sme hrali tak ako máme a bol z toho dobrý pocit.

Po zápase naša striedačka oslavovala ako keby sme vyhrali prinajmenšom majstrovstvá sveta a prišli na rad aj cigary. Nezainteresovaní sa museli poriadne čudovať.

A tak na záver len dodám - Iepuriiiiiii, Iepuriiiiii :)

2 komentáre:

  1. Gratulujem,
    Ale nechapem mate skoro naj brankara ako mozete prehravat o 10 golov

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Casopriestorove deformacie :)

    Ale vazne - to sa niekedy cuduju vsetci, ale tak ci tak ma ten brankar vysoku uspesnost - tak si predstav kolko "dovolime" striel na brankara.

    OdpovedaťOdstrániť