streda 14. októbra 2009

Metropola - Devínska Nová Ves

Nie nie, to nie je nejaké moje lokál patriotické Devínske namýšľanie, že naša krásna DNV je metropola. Naša DNV je pre mňa veľmi príjemné miesto na bývanie ale k metropole má tak blízko ako náš hokejbalový klub k prvému miestu v lige :) 

"Metropola - Devínska Nová Ves" je proste len názov mesačníku ktorý sa venuje Devínskej. Je zadarmo a začal vychádzať skoro rok pred voľbami :) Teda zadarmo to úplne nie je. Za 8 tohtoročných čísel dá mestská časť okolo 20.000 EUR. Ale čím bližšie budeme k voľbám tak tým viac bude "zadarmo" vecí propagujúcich aktuálnu garnitúru. 

Ale aby som len nekritizoval tak tento mesačník sa mi dostal do ruky v 6-tom čísle a aj keď tam nie je nejak veľa strán, tak je tam dosť zaujímavých informácií. Tak napríklad vraj budeme mať nový most pre chodcov a cyklistov spájajúci DNV so Schlosshofom. Alebo sa plánuje nové centrum. Teda dúfam, že to nie sú iba predvolebné reči. 

Čo ma ale dostalo bola fotka z podujatia "Deň ústavy". Na tej fotke som predsa ja :o Síce ma museli odfotiť ako si naberám matičný guláš, ale som tam. A fotogenický ako vždy :)

Škoda, že tento mesačník nevychádza aj na webe. Ale na početné žiadosti čitateľov pripájam spomínanú prefotenú fotku.

2 komentáre:

  1. To neznamena ze ho nemozes oskenovat ja sa chem tiez zasmiat.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak som ju prefotil :) (doslova prefotil - bolo to fotakom :) )

    OdpovedaťOdstrániť