utorok 26. októbra 2010

990



Tak a včera mi došiel mail o ktorom som už týždeň tušil, že dôjde:

Od: Služba Google Kalendár
Pripomenutie: Už si zrušil OW TV??? @ ut 26. okt 2010

Lebo som veľmi dobre tušil, že na mail

Od: Služba Google Kalendár
Pripomenutie: Zrušiť OW TV @ ut 19. okt 2010

nebudem reagovať správnou aktivitou a odložím to na neskôr.

Totižto pred štvrť rokom som si bral nový telefón a k nemu nový paušál. A zanedlho potom mi prišla SMSka:
Vazeny zakaznik, sluzba OW TV Vam bola uspesne aktivovana. Prajeme Vam prijemne vyuzivanie sluzby. (Orange)

To je od vás pekné, pomyslel som si, ale ja som si nič také neobjednával... Tak ešte v ten deň som bol v Orange popýtať sa na to "milé" prekvapenie. Dozvedel som sa, že ide o 3-mesačné promo zadarmo - Orange World TV. Bol som na vážkach, že či to nezruším hneď ale hovorím si, že tomu dám šancu. Ale pre istotu som si dal do Google kalendára notifikáciu aby som to nezabudol deaktivovať. Teda pre istotu dve lebo ako sa poznám tak jedna stačiť nebude. Samozrejme, že jedna nestačila. No a moja skúsenosť s OW TV? Ako asi dobre hádate - žiadna :) Myslím, že raz som dokonca to chcel aj spustiť ale po 2 minútach hľadania ako to spustiť som sa na to vykašľal.

Keďže pomarančový Orange mám cestou z obeda tak som sa rozhodol, že sa tam zastavím a konečne to deaktivujem.

Prišiel som teda do predajne a pri vstupe si zobral lístok s číslom 990. Predo mnou bolo ešte dosť ľudí a tak som si sadol a začal hrať Angry Birds (inak všetkým Androiďákom odporúčam :) ). Keď už som čakal nejak dlho, tak som sa rozhodol, že to skúsim si deaktivovať sám. Zapol som wifinu a na moje milé prekvapenie tam bola nejaká Orangovská wify.

Po dlhšom hľadaní a vkladaní SMS overovacích textov som sa dostal k zoznamu aktivovaných služieb, ale OW TV tam nebola. No nič, tak si už počkám keď som už tu.

Cink - objavilo sa číslo 64 - nejaká mladá slečinka friško pribehla k pultíku s daným číslom.
Za chvíľku ďalšie cink a číslo 65 - dedko čo prišiel tesne predo mnou vstal a išiel ku svojmu pultíku.
Cink 66 - nikto nevstal, asi sa niekomu nechcelo čakať a vzdal to.
Cink 67 - mladý chalanisko sediaci vedľa mňa prestal browsovať a pomalým frajerským krokom došiel k pultíku.

Hmm, kurník, nemal som náhodou po dedkovi ísť ja?? Čo to tu majú za systém??
No a vtedy ma osvietilo. Zobral som do ruky svoj lístok s číslom 990 a prevrátil ho. Zrazu som bol číslo 066... A tak som vstal s pocitom "výborne" využitého času a s myšlienkou, že toto sa snáď dá vybaviť aj telefonicky som z tadiaľ odišiel...

Inak, ale nemyslite si, že som až taký blbý, že by som očakával vyše 900 ľudí predo mnou. Ono v niektorých bankách a ak si dobre spomínam tak aj v Orangei prvým číslom identifikovali typ služby čo človek chcel na danej pobočke. Ale asi to už zmenili :)

Nakoniec sa mi to podarilo cez ten telefón. Aj keď dobrú polhodinu som počúval len:
Vašu požiadavku nie je možné momentálne spracovať. Zavolajte prosím neskôr.

Ale nakoniec keď som sa dovolal, tak sa mi podarilo úspešne preklikať sa k požiadavke zrušenia OW TV. Samozrejme, že to nebolo na prvý krát lebo pre nás, čo občas trafia inú klávesu ako chcú, nemajú možnosť vrátiť sa v menu...

Ale už viem, že nabudúce si takéto veci deaktivujem hneď. Pridávam si to do zoznamu s názvom "nabudúce" v ktorom sa nachádzajú veci ako "Nabudúce som vegetarián keď pôjdeme s firmou na nejakú akciu!". Áno, je to presne ten zoznam, na ktorý si spomeniem, keď už je neskoro a môžem si len pridať čiarku koľkokrát som na dané "nabudúce" zabudol...

2 komentáre:

  1. Hm, no nemas sa velmi cim xvalit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hehe :) ved ja viem :) Ale ako z uvodu je vidno - ja by som na to velmi rychlo zabudol a takto je toto aspon moj zapisnik na ktorom sa snad pobavia aj druhi :)

    OdpovedaťOdstrániť