pondelok 26. apríla 2010

Tréning Paddock - alebo - Kde sú fľaše

V sobotu doobeda sme mali objednanú plochu v Paddocku - presne tú istú plochu na ktorej sa konajú autoslalomácke preteky.

Dopredu sme zbierali plastové fľaše aby sme mali kužeľky lebo normálne kužeľky sme nemali. Ale ak si pozriete priložené videá, tak si asi položíte otázku z nadpisu "Kde sú fľaše?".
Ráno keď som končil s napĺňaním fliaš mi volal kamoš uistiť sa, že idem. Ja som mu povedal
- "Áno, už plním posledné fľaše..."
A on na to
- "Veď tam bude pripravená voda, tak načo to plním."
Tak som si pomyslel, no super "...tak načo to plním...", škoda že mi to nikto neoznámil. Ďalšie prekvapenie ma čakalo rovno v Paddocku kde nás čakalo asi 100 kužeľov o ktorých mi tiež niekto nepovedal ... Po rozmiestnení kužeľov sme zistili, že nám stačí 8 fliaš... Po skončení tréningu sme pekne vyliali vodu a pekne zbalili všetky fľaše, ktoré mám ešte teraz v kufri pretože smetniak na plasty bol u nás plný...

Ale zas na druhú stranu musím uznať, že nápad rezervovať si Paddock bol veľmi dobrý a ja som konečne vyskúšal Avensis aj v ostrejšej jazde. Z času na čas sa síce sťažoval stabilizačný systém pípaním a aj auto keď som v rýchlosti miesto trojky zaradil jednotku :) Škoda, že nejak zhaproval GPS logger a nedostal som z neho žiadne dáta a preto nemám predstavu o tom, či sa mi podarilo ísť rýchlejšie ako na Cliu. Tých niekoľko on-board videí nie je práve z tých jázd kedy som sa viac snažil (no už počujem ako si frflete, že sú to výhovorky :) ). Tak či tak som spokojný a hlavne som si mohol kľudne vyskúšať rôzne nábehy do zátačiek a rôzne štýly jazdy bez toho aby som bol obmedzený počtom jázd alebo tlačený pretekmi nerobiť experimenty. Najbližšie v Trenčíne na letisku si to vyskúšam rovno na súťažnom autoslalome.






A ešte zopár fotiek.

1 komentár: