pondelok 22. marca 2010

II. AZ Pneu AutoSlalom BULLDOG: Paddock - Pezinská baba 20.3.2010


V sobotu, keď teploty sa už nebezpečne blízko blížili k 20ke, sa zas na Pezinskej Babe v areály Paddocku konal ďaľší autoslalom. Bol to už druhý autoslalom tento rok, ale prvý tohto ročný pre mňa.

Atmosféra bola zas super. Oproti minulému môjmu autoslalomu na tejto trati sa toho veľa nezmenilo. Iba čo bolo lepšie počasie a nový bufet ponúkal vynikajúci gulášik :)

Ja som si trošku zlepšil svoje časy, ale neviem či to nebolo len tým, že tá trať bola suchšia... Ale radšej sa budem tváriť, že sa zlepšujem :)

Na záver už len dodám, že človek ak nezažije tak ani nevie aká je to zábava sa vyšantiť z autom a na mojom príklade vidno, že ani silné auto netreba. Napriek tomu, že moje Clio s 55kW tam síce asi nebolo najslabšie, ale určite patrilo do poslednej 5ky svojim papierovým výkonom, ale aj tak som sa zabavil až až...

Ako vždy na úplný záver - zopár fotografií. Všimnite si na tej prvej, že niektorí sú až taký frajeri, že si pred cieľom ešte stihnú zapnúť stierače :) Inak ide o toho istého šoféra, čo aj keď nevie poriadne zaradiť dvojku tak aj tak ma predbieha o niekoľko sekúnd aj so zapnutými stieračmi :) No a ešte je dobré si všimnúť žltý Ford taxík - ten predbehol nás oboch a stíhal pritom vytrubovať po divákoch :)

6 komentárov:

  1. vykon nieje vsetko, ja som mal tento krat 51kw fiat 500, uplna seriovka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pozeral som vysledkovu listinu - ak si ten co mal Dunco na fiate tak mame spolocneho kamarata :) sedi vedla mna v robote :)

    Ano - vykon v autoslalome nie je to najdolezitejsie. Ja este len zacinam autoslalomovat ale vidim, ze moje clio ma aj ine problemy ako len rychlost :) (v prvom rade je to sofer :) a potom tie lacne zimne pneumatiky co ma smykali vsade :) a potom by som este vedel dlho hovorit o inych dovodoch, ale ten prvy dovod sediaci medzi volantom a sedadlom je ten najdolezitejsi :) )

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rori, Marekove video si dal uz niekam ?
    (jrpasmo-Tomas)
    P.S.:Xixixi ako funic ;-) Adrenalin, co ? ;-) Do PN ides ? mal by si, tam si zacinal min.rok nie ? ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Btw. zlepsujes sa ! Vacsina ludi (vratane mna aj Mareka) mala o dost horsie casy ako min rok !!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Heeeeeeeeeeeeeeeej...to ze ja zapinam stierace napises, ale ze Marek vytrubuje po divakoch po celej trati uz nie ;-))))))))))))))))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Marekove video je pod mojim uctom v googly - malo by sa to tam dat vidiet :)

    To trubenie - na to som zabudol - az ked vcera som si znovu pustal vecer jeho jazdu :) Musim doplnit do clanku :)

    OdpovedaťOdstrániť