piatok 3. júla 2009

Vinník

Tak a už tu máme aj prvého potrestaného v kauze policajtka verzus fon vulgárius Ján Slota, miesto činu garáže. Snáď nikoho neprekvapí, že potrestaná je policajtka. 10% z mesačného platu. Hip hip hurá Kaliňákovi. Nech to už zakrýva hocičím, je to svinstvo. Samozrejme prišli aj očakávané reakcie. Fica sa to vraj netýka. Dzurinda s tým súhlasí. No a Palko sa búri. Žiadne prekvapenia. Hip hip hurá spravodlivosti!!! Do kelu, kedy už budeme mať slušnú vládu? Či už pravá či ľavá cesta - stále sa to tu deje. A najhoršie je tá národniarska cesta. Veď človek už pomaličky prestane byť hrdý na to, že je Slovák ak najväčší do pŕs búchači chlastú, nadávajú a serú na národ slovenský.

2 komentáre:

  1. Neviem ci si si cital len nadpisy alebo aj nieco hlbsie ale ta pokuta je trochu za nieco ine. Je to za zverenienie internych dokumentov coz je priestupok a teda pokuta je opravnena. Uznavam ze je to svinstvo a mozna to bolo vykonstruovane ale to uz nemozem posudit.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Cital, cital som aj content. Preto som napisal "Nech to už zakrýva hocičím, je to svinstvo." ale asi z toho nie je zrejme na co som myslel. V podstate si myslim, ze sa zakryva trest za nieco za co sa nema trestat nejakym oficialnym trestom.

    OdpovedaťOdstrániť